Gelderblom Maurice & Paula |
Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt door Hans en Ada van Leeuwen. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in hand en dat proef je!
Onze filet americain is een topproduct! Elke dag vers gedraaid van biefstuk tartaar en met onze eigen recept.
Het onbetwiste vlaggenschip in onze slagerij zijn de grillworsten. Inmiddels zijn er tien smaakvarianten. Allemaal met hun eigen smaaksensatie. Of je nu kiest voor naturel, kip of bijvoorbeeld grillworst met kaas; altijd proef je worst van de allerhoogste kwaliteit en met de beste verse ingrediënten en specerijen.
Een bijzondere is de sambal-kaas grillworst. Door de toevoeging van sambal zou je denken dat we hier met een heel pittig worstje te maken hebben, maar dit is niet het geval. In combinatie met de gesmolten kaas zorgt de sambal voor een extra bite en een ware smaaksensatie.